Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Αντρες !!


Το παρακάτω κείμενο είναι γραμμένο από μια καλή φίλη που ήθελε να εκφράσει και αυτή την γνώμη της μέσα από αυτό το blog. Απολαύστε.... Τα φιλιά μου.


"Πόσες  φορές έχετε σας έχει προβληματίσει αυτό το θέμα; Πόσες φορές  έχετε αγανακτήσει με τον σύντροφο σας ,με τον κολλητό σας  γιατί δεν καταλαβαίνει αυτά που θέλετε να του πείτε;
ΑΠΕΙΡΕΣ!!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ!!!

Κι όμως η απάντηση είναι πολύ απλή, διαφορετική προσέγγιση των πραγμάτων!!

Ένας άντρας σκέφτεται χωρίς να αναλύσει εξωτερικούς παράγοντες  και απρόοπτα ,εκτός
από το στοίχημα βεβαία …που παίζουν όλα…!!!
Για παράδειγμα φιλίες …το αρσενικό φύλο διαλέγει τις παρέες  του έχοντας κριτήριο τις περισσότερες φορές την διασκέδαση ,το χιούμορ ,το ποδόσφαιρο κτλ.
Στο μεγαλύτερο ποσοστό τους ενδιαφέρει οι παρέες τους να είναι ευχάριστες ,γεμάτες με στιγμές  χαλάρωσης χωρίς να κάνουν ατέλειωτες βαθυστόχαστες συζητήσεις πολλές φορές ανώφελες.
Οπότε συναντούμε συχνά  άντρες που  μοιράζονται  τα προσωπικά τους, είτε αυτά είναι  ερωτικού περιεχομένου, είτε επαγγελματικού, ξοδεύοντας  το πολύ δέκα λεπτά με ένα τέταρτο για να το επεξεργαστούν  χωρίς να το αναλύουν μέχρι τελικής πτώσεως .
Ένα χαλαρό ποτάκι με τον κολλητό τους χωρίς να συζητήσουν τίποτα σημαντικό απλά να χαζεύουν κόσμο που περνά φτάνει για να αποβάλλουν το στρες της ημέρας .Αντίθετα μια γυναίκα  δεν θα της ήταν αρκετό για  να διώξει  όλη την ένταση που έχει συσσωρεύσει.
Σε αυτήν την περίπτωση θεωρώ ότι αυτή η στάση ζωής τους κρατά μα κριά από κακίες , ζήλειες  ,ίντριγκες  και ξεμαλλιάσματα  πράγμα για το οποίο  το φύλο μας φημίζεται!!
Τελικά άρχισα να πιστεύω ότι δεν κάνουν  δευτέρες σκέψεις  η δεν μπαίνουν καν στην διαδικασία της ατέλειωτης ανάλυσης  των προβλημάτων τους.
Αυτό βεβαία δεν αναιρεί το γεγονός ότι μπορεί να τους κατακλίσει η  κακή διάθεση ,η στενοχώρια .Είπαμε δεν κάνουν πολύπλοκες σκέψεις αλλά  δεν είναι και  ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΙ!!!
Με αλλά λόγια όταν έχει προηγηθεί  ένα καβγαδάκι με την σύντροφο τους και  έχουν ειπωθεί  κουβέντες  που αποδεικνύουν ότι  η σύντροφος  τους ουσιαστικά  έχει παράπονα, και μάλλον δεν είναι ευχαριστημένη από την σχέση τους ,πιθανόν δεν θα  υπάρχει επεξεργασία δεδομένων. Από την άλλη πλευρά μια γυναίκα θα το χειριζόταν αλλιώς, πίνοντας καφέδες με τις κολλητές της  και συζητώντας  όλους τους πιθανούς  λόγους  που τους έφεραν σε σύγκρουση.. Απλά ο φίλος  μας θεωρεί ότι ο καβγάς έγινε, τελείωσε και δεν σημαίνει τίποτα παραπάνω από  μια ακόμα κρίση γκρίνιας .


Έτσι είναι φτιαγμένοι ,δεν θα δείτε εύκολα να έρχονται σε ρήξη με την αγαπημένη τους  όχι γιατί την υποτιμούν, αλλά γιατί την θεωρούν ανούσια και βαρετή και σαφώς  θα προτιμούσαν να κάνουν  πιο ενδιαφέροντα  πράγματα με το ταίρι τους (σεξουαλικού ενδιαφέροντος  βεβαίως  βεβαίως)
Τέλος  πρέπει να δεχτούμε το αντίθετο φύλο όπως ακριβώς είναι και αυτό για τον εξής απλό λόγο ,είναι το άλλο μας μισό που συμπληρώνει το πάζλ της ζωής μας. Αν οι άντρες είχαν ακριβώς την ίδια αντιμετώπιση των πραγμάτων όπως οι γυναίκες , δεν θα υπήρχε η ολοκλήρωση του κάθε ανθρώπου. Βεβαία αυτό γίνεται γιατί  η ανθρωπινή προσωπικότητα από την φύση της είναι πολύπλευρη αλλά επειδή τις περισσότερες φορές αυτή δεν είναι  εμφανής, το κενό καλύπτεται από το αντίθετο φύλο υπό την μορφή του κατάλληλου προσώπου!!!
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΦΥΣΙΚΗ….ΤΑ ΕΤΕΡΩΝΥΜΑ ΕΛΚΟΝΤΑΙ!!!


                                                                            DIAMOND!!!!"





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου